Grekisk kyckling



Ingredienser:                                     4 port
4 st kycklingfiléer
1 tsk salt
1 krm vitpeppar
2 vitlöksklyftor
1 Gul lök
1 msk vetemjöl
2 dl hönsbuljong
50 g fetaost
2 tsk oregano
2 tsk kinesisk soja
2 dl creme fraiche
8-10 st svarta oliver
Oregano eller persilja

Förbered genom att hacka löken och pressa vitlöken. Mosa även fetaosten. Om du använder dig av en buljongtärning så passa på att göra buljongen färdig.
Bryn kycklingen. Krydda med salt och vitpeppar. Tillsätt löcken och vitlöken, låt steka ett tag. Strö över vetemjölen. Häll sedan ner hönsbuljongen, creme fraichen, sojan, den mosade fetaosten och oreganon. Låt småkoka i 10 min. Garnera med oliver, persilja eller oregano.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0